Referencer

Copenhagen IT Consult

får hjælp til udvikling af digitale online-løsninger i Drupal CMS, support og fejlfinding på eksisterende løsninger hos deres kunder, hvor opgaver både indeholder backend og frontend udvikling, administrativ opsætning, styling og grafisk udvikling.
/cases/citc
Tags:

Drupal, Webdesign, Responsive Webdesign, GIT, Trello, SASS, CMS, Hjemmeside udvikling, Design, Søgemaskineoptimering, Google Analytics, Hastighedsoptimering

TV ØST

får opdateret deres hjemmeside (Drupal 7), til brug af responsivt webdesign, da en analyse viser at mere end 33% af besøgende, bruger enten deres mobil eller tablet. De får samtidigt lavet en grundig SEO gennemgang, fejlsøgning og hastighedsoptimering.

/cases/tveast
Tags:

Drupal, Masonry, Responsive Webdesign, GIT, JIRA, SASS, Søgemaskineoptimering, CMS, Hastighedsoptimering, Hjemmeside udvikling, Webdesign

Region Sjælland - Helbredsprofilen

får udviklet grafer med brug af Google Charts til deres hjemmeside (Drupal 7), til brug af borgernes registrerede målinger. De får samtidigt lavet en grundig fejlsøgning, optimering og opdateret deres kode-struktur.

/cases/helbredsprofilen
Tags:

Søgemaskineoptimering, Drupal, JIRA, GIT, Google Visualization API, CMS, Hjemmeside udvikling, Hastighedsoptimering, Webdesign, Google Analytics

VillaHus

får lavet en grundig SEO gennemgang, fejlsøgning og hastighedsoptimering, for at komme til top i Google's søgeresultater.

/cases/villahus
Tags:

Søgemaskineoptimering, CMS, SmartWeb, Hastighedsoptimering, Hjemmeside udvikling, Webdesign, Responsive Webdesign, Google Analytics

Nisseland

får opdateret deres hjemmeside webdesign, med brug af et CMS der er udviklet af Cooper Webdesign. De får samtidigt udviklet grafisk materiale til brug af fysiske brochurer, der deles ud i vestsjælland.

/cases/nisseland
Tags:

PHP, Design, Brochure, CMS, Hastighedsoptimering, Hjemmeside udvikling, Søgemaskineoptimering, Webdesign

Wemind

får opdateret en af deres kunders hjemmeside med brug af Drupal 6, så Google Maps kan bruges i sammenhæng med en eksisterende løsning for biblioteker, hvor der afholdes kurser forskellige steder i Danmark.

/cases/wemind
Tags:

Drupal, Google Maps, CMS, Hjemmeside udvikling, Søgemaskineoptimering, Webdesign

Kalender booking system

var et uforpligtende tilbud som Cooper Webdesign gav til en kunde, vedr. et kalender booking system som gør det nemt for personer at finde service-løsninger.
/cases/kalender-booking-system
Tags:

Søgemaskineoptimering, Google Analytics, PHP, Responsive Webdesign, Drupal, Webdesign, Booking

Zebs

får integreret en dankort-terminal til en af deres kunder, med henblik på at optimere konverteringsraten i deres webshop. Førhen var den eneste mulighed PayPal.

/cases/zebs
Tags:

Webshop, PHP, NETS, CMS, WordPress, GIT, Hjemmeside udvikling, Søgemaskineoptimering, Webdesign